ANSWERS TO YOUR QUESTIONS

Frequently Asked Questions

Ik wil mijn bestelling laten verzenden, kan dat?

Ja dat kan! Verzendkosten zijn voor de koper. De standaard kosten van PostNL bedragen €6,75 (incl. track & trace). De pakketten worden met uiterste zorg verpakt. Modellen komen met bubbelplastic en de dozen gevuld met opvulmateriaal waardoor het goed beschermd is voor transport.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Dat kan zeker! Je kunt contact met mij opnemen voor de gegevens. info@f1miniatuur.nl

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

De betaling dient voor het verzenden binnen te zijn. Na ontvangst van de betaling wordt het model binnen 1 a 2 werkdagen nog verstuurd. Je krijgt dan de Track & Trace code van het pakket, zo weet je precies waar en wanneer uw pakket aankomt. Mocht het onverhoopt anders zijn, dan neem ik contact met je op.

Is F1 Miniatuur een bedrijf?

Nee ik ben geen bedrijf en beheer deze website als hobby.

Mijn model is beschadigd

Dat is mogelijk. Ik bezit namelijk ook over tweedehands modellen zonder doos die gebruikerssporen bevatten. Ook modellen met doos kunnen lichte gebruikerssporen bevatten aan bijvoorbeeld de doos zelf. Ik zorg er zo goed mogelijk voor dat het zo duidelijk mogelijk wordt weergegeven op de website, middels een beschrijving en foto. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Hoe kan ik betalen?

Je kan gewoon betalen via bankoverschrijving. Ik beschik niet over Ideal. Na je bestelling ontvang je een mail met alle betaalgegevens.

HEB JE TOCH NOG VRAGEN?

Ik probeer ze te beantwoorden